BTV - Joris Breugelmans
Werkgever

"Technische jobs van A tot Z aanleren"

Technisch personeel aanwerven, hoe pakken andere organisaties dat aan? Vinden zij wel waar ze naar op zoek zijn? Hoe zorg je voor continuïteit van de organisatie?

Vanuit het perspectief van een technische organisatie geeft Joris Breugelmans, commercieel directeur van Technisch Bureau Verbrugghen (beter bekend als BTV), inzicht hoe zij te werk gaan. BTV onderzoekt (arbeids)veiligheid bij particulieren en bedrijven door wettelijk verplichte controles uit te voeren op machines en installaties. Dat doen ze samen met meer dan 430 medewerkers verspreid over 12 vestigingen in alle provincies. 

Eerst even verder kennismaken: 

BTV kennen we van…
BTV is dichter bij de mensen dan ze soms denken. We zijn bekend van alle wettelijke keuringen, of het nu gaat om veiligheid van woningen, liften of hijs- en hefwerktuigen in de bouw. Maar ook elektrische installaties waarmee je thuis stroom of internet ontvangt om je apparaten te laten werken, keuren wij op veiligheid. 

Dit is BTV…
We bestaan al 90 jaar! We zijn inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie, maar kenmerken ons toch door een familiaal karakter. Zo spreken we elkaar intern met de voornaam aan. Nieuwe medewerkers worden goed begeleid en opgeleid door ervaren medewerkers die al jaren bij ons werkzaam zijn. Met name de technische jobs worden van A tot Z aangeleerd, zodat de job goed uitgevoerd kan worden. 

BTV wil bereiken…
Correcte keuringen is ons doel. Hierdoor worden zoveel mogelijk (arbeids)ongevallen voorkomen doordat machines en installaties goed en veilig werken. In de markt wordt vaak gefocust op het aantal arbeidsongevallen, maar wij focussen ons liever op het aantal vermeden arbeidsongevallen. Daar gaat het uiteindelijk om: elk (arbeids)ongeval is er één te veel!

Werkzoekenden kiezen voor BTV omdat…
BTV is dé referentie voor kwaliteitsvolle keuringen. Keuringen worden niet altijd als prettig ervaren door klanten; het zijn toch controlemomenten. Als de klant op een vriendelijke manier kan worden geholpen om zijn machines en installaties veiliger te maken en onze medewerker kan uitleggen wat anders het gevolg kan zijn, ziet men keuringen alvast op een positievere manier. Ons personeel draagt hiermee bij aan het vermijden van (arbeids)ongevallen. 

Naast de interne technische opleiding die nieuwe medewerkers krijgen hebben we deze ‘vriendelijkheid’ dan ook verweven in onze bedrijfsvoering en wordt gecommuniceerd aan potentiele medewerkers. BTV staat dan ook voor: Betrouwbaar – Technisch - Vriendelijk

Tips voor andere organisaties…
Heeft een werkzoekende de juiste technische bagage maar niet exact de juiste ervaring? Leid hem intern zelf op zodat de job goed uitgevoerd kan worden en de continuïteit van de organisatie gewaarborgd wordt.

Tot slot, als expert in het vermijden van (arbeids)ongevallen adviseren we om in de bedrijfsvoering preventie meer in de verf te zetten. Zowel bij mensen thuis als in het werkveld, want veilig werken is beter voor de mensheid. Én door medewerkers veilig te laten werken worden (arbeids)ongevallen vermeden. Dat scheelt uiteraard weer ziekteverlof, ziektekosten, tewerkstelling van tijdelijke arbeidskrachten, etc.

Ook extra promotie van je organisatie en jobs?
Bel ons direct via 03 369 05 55, of stuur een mail.

Zoek vacatures

Terug naar overzicht