BTV - Joris Breugelmans
Solliciteren

"Breng jouw expertise in de sollicitatie direct in beeld"

Hoe zorg je dat jóuw sollicitatie opvalt tussen andere sollicitaties? Hoe zorg je dat je voor een sollicitatiegesprek kan worden uitgenodigd? Vind je het lastig om jezelf te verkopen als techneut? Jij wilt toch ook gewoon bezig zijn met waar je goed in bent: techniek. Hoe pak je dit nu goed aan om aan een leuke job te komen?

Vanuit het perspectief van een technische organisatie geeft Joris Breugelmans, commercieel directeur van Technisch Bureau Verbrugghen (beter bekend als BTV), inzicht in hoe zij te werk gaan. BTV onderzoekt (arbeids)veiligheid bij particulieren en bedrijven door wettelijk verplichte controles uit te voeren op machines en installaties. Dat doen ze samen met meer dan 430 medewerkers verspreid over 12 vestigingen in alle provincies. 

Eerst even verder kennismaken: 

Waar kennen we BTV van?
BTV is dichter bij de mensen dan ze soms denken. We zijn bekend van alle wettelijke keuringen, of het nu gaat om veiligheid van woningen, liften, hijs- en hefwerktuigen in de bouw. Maar ook elektrische installaties waarmee je thuis stroom of internet ontvangt om je apparaten te laten werken keuren wij op veiligheid

Wie is BTV nu eigenlijk?
We bestaan al 90 jaar! We zijn inmiddels uitgegroeid tot een grote organisatie, maar kenmerken ons toch door een familiaal karakter. Zo spreken we elkaar intern met de voornaam aan. Nieuwe medewerkers worden goed begeleid en opgeleid door ervaren medewerkers die al jaren bij ons werkzaam zijn. Met name de technische jobs worden van A tot Z aangeleerd, zodat de job goed uitgevoerd kan worden. 

Wat willen jullie als BTV bereiken?
Correcte keuringen is ons doel. Hierdoor worden zoveel mogelijk (arbeids)ongevallen voorkomen doordat machines en installaties goed en veilig werken. In de markt wordt vaak gefocust op het aantal (arbeids)ongevallen, maar wij focussen ons liever op het aantal vermeden (arbeids)ongevallen. Daar gaat het uiteindelijk om: elk (arbeids)ongeval is er één te veel!

Waarom zouden werkzoekenden voor jullie organisatie moeten kiezen?
BTV is dé referentie voor kwaliteitsvolle keuringen. Wil je hier deel van uitmaken? En vind je, naast technische expertise, ook een vriendelijke service en een goede werk-leven balans belangrijk? Dan moet je bij ons zijn!

Dankzij onze Betrouwbare, Technische en Vriendelijke aanpak helpen we onze klanten elke dag om een veilige omgeving te garanderen, en dit al 90 jaar. Dit betekent dan ook dat we jou een stabiele werkomgeving kunnen bieden met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Keuringen worden niet altijd als prettig ervaren door klanten; het zijn toch controlemomenten. Als de klant op een vriendelijke manier kan worden geholpen om zijn machines en installaties veiliger te maken en onze medewerker kan uitleggen wat anders het gevolg kan zijn, ziet men keuringen alvast op een positievere manier. Én je draagt bij aan het vermijden van (arbeids)ongevallen! BTV staat dan ook voor: Betrouwbaar – Technisch – Vriendelijk

Heb je tips voor werkzoekenden?
Voor BTV is de technische achtergrond en diploma vooral belangrijk. Breng die expertise dan ook direct kort en bondig in beeld in jouw C.V. en/of motivatiebrief, zodat dat direct opvalt. De kans om verder in de sollicitatieprocedure te worden opgenomen wordt daarmee groter. 

We vinden het natuurlijk altijd leuk om een originele sollicitatie te ontvangen aangezien dit meteen een goed beeld geeft van wie je bent.  Want naast het technische aspect bekijken we ook of jij als persoon past in de functie en bij onze waarden. Hebben we een dubbele match? Dan ben jij degene met wie we duurzaam willen samenwerken. Dankzij de interne opleidingen zorgen we samen dat je de job goed kunt doen!

Spreekt BTV je aan als organisatie? Bekijk hun vacatures op BelgieVacature.be!
•    Vacatures bij BTV

 

Zoek vacatures

Terug naar overzicht