Qui sommes-nous

JoBBsquare (onderdeel van de Belgie Vacature Groep) werkt eerlijk en open
Wij hebben kwaliteit als doel, geen kwantiteit. Het gaat om mensen die op basis van talent en inhoud met elkaar in contact willen worden gebracht. De klik tussen werkgever en werkzoekende ontstaat namelijk vooral niet vanuit het blind doorschuiven van anonieme CV’s.

Openheid van zaken
Het online platform JoBBsquare staat daarom voor openheid van zaken. De persoonlijkheid en stijl van zowel werkgevers als werkzoekenden zijn daarbij even relevant als de harde feitelijke kant. JoBBsquare brengt daarom altijd gestructureerd en ongefilterd beide partijen met elkaar in contact. Het geeft beiden de gelegenheid om zich authentiek te presenteren.

Verlener van Diensten
JoBBsquare is een hechte organisatie met bevlogen mensen waar benaderbaarheid en oplossend vermogen vanzelfsprekend zijn binnen de cultuur. Terug naar echt, inhoud en waarden. Het is een vak. Wij zijn een Dienstverlener zoals behoort te zijn.

Kennis van zaken
Met heldere werkwijzen en beproefde resultaten staat JoBBsquare schouder aan schouder met werkgevers en werkzoekenden. Zonder zichzelf daarbij op te dringen. Met de menselijke maat en kwaliteit als eerste natuur.

Sterke focus op de regio
JoBBsquare brengt werkgevers en werkzoekenden succesvol samen. Doet dat al jaren met zichtbaar resultaat. Na een eerste regionale uitrol werken wij sinds 2004 landelijk zonder de sterke focus op de regio daarbij uit het oog te verliezen.