Nous avons trouvé pour vous: 3 jobs pour 'keukenpersoneel'
Sous-Chef
Delhaize
Wat ga je doen
Als Sous-Chef ben jij verantwoordelijke voor het coördineren van de activiteiten, in overleg met de Chef Kok, aansturen van het keukenpersoneel en zelf opnemen van verschillende taken, teneinde het interne personeel gezonde en smaakvolle maaltijden aan te bieden.
Functioneel aansturen van de (interne en externe) keukenmedewerkers, opleiden van medewerkers, leveren van input voor de evaluatiegesprekken, opvolgen van de prestaties en bijsturen waar nodig,
ZAALMEDEWERKER
Synergie
Heb jij graag contact met mensen? Ben jij klantgericht? Ben jij op zoek naar werk in horeca? Dan hebben wij zeker passende vacature voor jou! Zeker verder lezen en solliciteren!
Je bent verantwoordelijk voor het opnemen en afrekenen van de bestellingen
Klanten op beleefde manier bediening
Goede communicatie met de keukenpersoneel
Kok
Synergie
Menuontwikkeling: Samenstellen van verfijnde menu’s die inspelen op seizoensgebonden producten en gastenvoorkeuren.
Keukenorganisatie: Plannen en aansturen van het keukenpersoneel op basis van drukte en voorbereidende werkzaamheden.
Voorraadbeheer: Plaatsen van bestellingen, signaleren van tekorten en optimaliseren van de voorraad. Leveranciersbeheer: Selecteren van leveranciers, onderhandelen over contracten en bewaken van productkwaliteit.
Voedselveiligheid: Toezien op
Nous sommes prêts pour vous!
-
Sonner
Appel JoBBsquare -
Envoyer à
info@jobbsquare.com -
Facebook
JoBBsquare