Tâches et responsabilités
Bereiden van gerechten .
Dresseren van borden met oog voor detail.
Assisteren bij de mise en place en het voorbereiden van ingrediënten.
Zorgdragen voor een schone en georganiseerde werkplek.
Werken in een snel veranderende en dynamische omgeving.
Profil du candidat
Ervaring in de horeca, in een keuken.
Kennis van kooktechnieken en -bereidingen.
In staat om onder druk te werken zonder de kwaliteit van het werk te verliezen.
Oog voor presentatie en het netjes dresseren van borden.
Flexibel, stressbestendig en een teamspeler .
Profil de l’Organisation
Ben jij een echte teamplayer met een passie voor de horeca? Zij zoeken een flexibele Keukenmedewerker die van aanpakken weet en niet bang is om verschillende taken op zich te nemen!
Fourni
Een dynamische werkomgeving met een gezellig team.
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Een werkweek (van maandag tot en met zaterdag, dinsdag & zondag vrij) zonder avonduren.
Mogelijkheid tot een vaste aanwerving Is dit de job die je zoekt?
Bel naar het nummer 056 74 50 33 of stuur gerust naar c.debakkere@pepsinterim.be
Voir la vacance complète