Nous avons trouvé pour vous: 6 jobs dans bruggepour 'keukenmedewerker'
KEUKENMEDEWERKER
Synergie
Als keukenmedewerker jij gaat een vaste werkplaats hebben. Je staat erin voor verschillende taken:
Organiseren en onderhoud van bestek en keukenaparatuur, afwas en het schoonmaken van de keuken
Keuken proper houden en onderhouden
De vooraad opvoglen en bestellingen plaatsen
Samen met de chef sta je klaar om recepten verbeteren en aanpassen indien nodig
Keukenhulp
Start People
Description
Voor Provincie West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een keukenhulp of cateringmedewerker (m/v/x). Je wordt tewerkgesteld binnen het keukenteam van het provinciehuis Boeverbos te Brugge. Je rapporteert aan de chef-kok die de leiding heeft over de werkzaamheden in de keuken.
Je werkt zowel in de groentekeuken, warme keuken, afwaskeuken en dessertkeuken.
Dit omvat onder meer volgende taken :
Meewerken aan de
HULPKOK
Synergie
Voor een gekend Belgisch bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde hulpkok.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige industriële gerechten. Je volgt recepturen op en kan alle ingrediënten klaarleggen.
Hygiëne staat bij hen hoog in het vaandel, en ze verwachten dat je dagelijks zorgvuldig te werk gaat om zowel jouw werkmethoden als de eindproducten te laten voldoen aan strenge normen.
Jouw inzet draagt bij aan het handhaven van de
INDUSTRIËLE KOK
Synergie
Voor een gekend Belgisch bedrijf zijn we op zoek naar een industriële kok.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige industriële gerechten, variërend van vol-au-vent tot perfect gegaarde rosbief. Je brengt grootmoeders klassiekers op een grootschalige wijze tot leven.
Hygiëne staat bij hen hoog in het vaandel, en ze verwachten dat je dagelijks zorgvuldig te werk gaat om zowel jouw werkmethoden als de eindproducten te laten voldoen aan strenge
PRODUCTIE LATE PLOEG
Synergie
Vol-au-vent, tomatensoep met balletjes of het perfect gegaarde stuk rosbief: je likt er vingers en duimen bij af. En je zorgt er in deze functie voor dat anderen dat ook kunnen doen. In onze keuken produceren we bereidingen waar grootmoeders jaloers op zouden zijn, maar dan op industriële wijze in grote hoeveelheden.
Hygiëne is belangrijk voor een keukenmedewerker. Daarom zorg je er dagelijks voor dat jouw werkwijze en de eindproducten aan alle normen voldoen.
Operator koude sausen en vinaigrettesauzen
Start People
Description
Als productiemedewerker in de koude keuken ben je verantwoordelijk voor:
- het produceren en afvullen van koude sauzen
- Bijhalen van de nodige verpakkingsmaterialen, grondstoffen en halffabricaten
- De sauzen produceren volgens het recepturen en de voorgeschreven procedures
- Eventueel helpen bij afvullen van de sauzen in de verpakking (tot 10 kg)
- Etiketteren van emmers Reinigen van machines en werkomgeving
Nous sommes prêts pour vous!
-
Appel JoBBsquare
+32 (0)3 369 05 50 -
Envoyer à
info@jobbsquare.com -
Facebook chat
Répondez en 30 minutes