Nous avons trouvé pour vous: 9 jobs dans bruggepour 'keukenmedewerker'

KEUKENMEDEWERKER

Synergie
Als keukenmedewerker ga je een vaste werkplaats hebben. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken: Organiseren en onderhoud van bestek en keukenapparatuur, afwas en het schoonmaken van de keuken Keuken proper houden en onderhouden De voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen Samen met de chef sta je klaar om recepten verbeteren en aanpassen indien nodig

Hulpkok

Synergie
Heb je een passie voor koken en vind je het leuk om in de keuken te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als hulpkok ondersteun je het keukenteam bij de dagelijkse werkzaamheden. Voorbereiden en klaarmaken van gerechten. Inbrengen van nieuwe recepten en suggesties. Zorgdragen voor een schone en georganiseerde werkplek.

Kok

Synergie
Als kok sta je in voor het bereiden van warme en koude gerechten voor de gasten, in deze werkomgeving ken je geen service coupé. Je werkdag begint telkens om 14u30 en je bent steeds 2 dagen na elkaar vrij. Ook zorg je ervoor dat de keuken bij vertrek er telkens netjes bijligt voor de volgende werkdag.

HULPKOK

Synergie
Als hulpkok ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige industriële gerechten. Je volgt recepturen op en kan alle ingrediënten klaarleggen. Hygiëne staat bij hen hoog in het vaandel, en ze verwachten dat je dagelijks zorgvuldig te werk gaat om zowel jouw werkmethoden als de eindproducten te laten voldoen aan strenge normen. Jouw inzet draagt bij aan het handhaven van de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Keukenmedewerker

Vzw gezondheidszorg bermhertigheid jesu - PTC Rustenburg
Je zet het ontbijt klaar en bereidt het avondmaal voor. Je bereidt een verzorgde saladbar. je helpt bij het serveren van maaltijden in het patiëntenrestaurant. Je helpt mee in het onderhoud van de koude en de warme keuken

INDUSTRIËLE KOK

Synergie
Voor een gekend Belgisch bedrijf zijn we op zoek naar een industriële kok. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het produceren van hoogwaardige industriële gerechten, variërend van vol-au-vent tot perfect gegaarde rosbief. Je brengt grootmoeders klassiekers op een grootschalige wijze tot leven. Hygiëne staat bij hen hoog in het vaandel, en ze verwachten dat je dagelijks zorgvuldig te werk gaat om zowel jouw werkmethoden als de eindproducten te laten voldoen aan strenge

keuken en bistro medewerker

AZ Zeno
Geloof jij in de groeikracht van medewerkers? In het feit dat medewerkers het verschil kunnen maken in een organisatie en het belang van de juiste medewerker op de juiste plaats? Heb je nood aan een nieuwe uitdaging en zin om te werken in een familiale & warme omgeving? In AZ Zeno geven 900 personeelsleden en 95 artsen elke dag het beste van zichzelf voor een kwaliteitsvolle zorg. Kom bij ons team en vertrek elke dag met de glimlach naar het werk. De ambiance krijg je er gratis bij!

PRODUCTIE LATE PLOEG

Synergie
Vol-au-vent, tomatensoep met balletjes of het perfect gegaarde stuk rosbief: je likt er vingers en duimen bij af. En je zorgt er in deze functie voor dat anderen dat ook kunnen doen. In onze keuken produceren we bereidingen waar grootmoeders jaloers op zouden zijn, maar dan op industriële wijze in grote hoeveelheden. Hygiëne is belangrijk voor een keukenmedewerker. Daarom zorg je er dagelijks voor dat jouw werkwijze en de eindproducten aan alle normen voldoen.

Operator koude sausen en vinaigrettesauzen

Start People
Description Als productiemedewerker in de koude keuken ben je verantwoordelijk voor: - het produceren en afvullen van koude sauzen - Bijhalen van de nodige verpakkingsmaterialen, grondstoffen en halffabricaten - De sauzen produceren volgens het recepturen en de voorgeschreven procedures - Eventueel helpen bij afvullen van de sauzen in de verpakking (tot 10 kg) - Etiketteren van emmers Reinigen van machines en werkomgeving

Nous sommes prêts pour vous!