Nous avons trouvé pour vous: 537

jobs dans hasselt

Service Monteur Airconditioning (STEK)

Ter versterking van diverse service teams van onze opdrachtgever zijn wij voor diverse regio’s op zoek naar een Service Monteurs Airconditioning. In die functie verleen je zelfstandig service en voer je onderhoud, aanpassingen en inspecties uit op koel- en klimaatbeheersingssystemen. De inhoud van de functie is: Je verleent vanuit jouw woonplaats zelfstandig service en onderhoud aan koude en klimaatbeheersingssystemen (airconditioning); Je voert zowel correctief

12 il y a jours Détails Perselectief
Diverse regio's 3 km

Ploegbaas Gyproc

Voor een klant regio Bree zijn we op zoek naar een gyproc plaatser. Je zal daarnaast als ploegbaas je team aansturen. Het bedrijf is actief in de totale renovatieprojecten.

28 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Ploegbaas montage

Aansturen van een team en meewerken met jouw team Monteren van industriële beplating Monteren van staalconstructies ( industriële gebouwen)

28 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Reachtruck/heftruckchauffeur 2 ploegen

Voor onze klant een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een reachtruckchauffer Goederen laden en lossen van de vrachtwagen Controles uitvoeren op de kwaliteit van de goederen Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn Stock bijhouden

28 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Onderhoudsmecanicien (A2)

Je zal instaan voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van hoogtewerkers, tractoren en heftrucks

22 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Ploegbaas sanitair en verwarming

Voor een klant in Bree zijn we op zoek naar een ploegleider sanitair en verwarming.

22 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Teamleader storingsdienst

Voor een productiebedrijf in Bree zijn we op zoek naar een teamleader storingsdienst. Je zal te werk worden gesteld in een bloeiend en toonaangevend voedingsbedrijf.

22 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Lasser - Monteerder

Je zal instaan voor het samenstellen van voor gemonteerde mechanisce componenten en het monteren van hydraulische componenten ( cilinders en ventielen).

22 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Ploegbaas elektriciteit

Voor een klant regio Bree zijn we op zoek naar een ploegbaas elektriciteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in totale renovatieprojecten, voornamelijk bij particulieren.

22 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Betonarbeider M/V

Voor een betonhal te Meeuwen zoeken we betonarbeiders Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de mallen voor storting van beton en afwerking van betonpanelen. Takenpakket: - Lege mallen in de productielijnen zuivermaken (betonresten verwijderen) - Netten, haken en wapening plaatsen - Gestorte silex gelijkmatig verdelen - Isolatielagen leggen

13 il y a jours Détails ADECCO BREE
MEEUWEN 3 km

RECRUITMENT CONSULTANT M/V

Adecco Bree zoekt een nieuwe collega Recruitment Consultant om ons team te versterken. Je bent het gezicht en eerste aanspreekpunt voor kandidaten die zich komen inschrijven, op zoek naar werk. Je zal kandidaten vriendelijk en professioneel inschrijven, en via een competentiegericht interview, peilen naar motivatie en competenties. Je zal deze kandidaten dan pro-actief voorstellen aan klanten, of matchen met vacatures van bestaande klanten. Verder begeleid je de reeds werkende uitzendkrachten.

13 il y a jours Détails ADECCO BREE
BREE 3 km

Technieker

Voor een bedrijf actief in milieutechnieken te Bree zijn we op zoek naar een technieker.

13 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km