Nous avons trouvé pour vous: 608

jobs dans hasselt

Accountant

Jouw uitdaging: Op dit moment zijn we actief op zoek naar accountants met 3 tot 8 jaar ervaring die als accounting professional willen werken op project of mee hun schouders willen zetten onder onze fiduciaire afdeling. Accounting Professional Als A-Z Accounting Professional bij Handson & Partners word je autonoom op projectmatige basis ingezet binnen een mix van kmo’s en multinationals, waarbij je onze klanten

2 il y a jours Détails StepStone
Vlaanderen 0 km

Ploegbaas Gyproc

Voor een klant regio Bree zijn we op zoek naar een gyproc plaatser. Je zal daarnaast als ploegbaas je team aansturen. Het bedrijf is actief in de totale renovatieprojecten.

10 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Ploegbaas montage

Aansturen van een team en meewerken met jouw team Monteren van industriële beplating Monteren van staalconstructies ( industriële gebouwen)

10 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Onderhoudsmecanicien (A2)

Je zal instaan voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van hoogtewerkers, tractoren en heftrucks

6 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Ploegbaas sanitair en verwarming

Voor een klant in Bree zijn we op zoek naar een ploegleider sanitair en verwarming.

6 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Lasser - Monteerder

Je zal instaan voor het samenstellen van voor gemonteerde mechanisce componenten en het monteren van hydraulische componenten ( cilinders en ventielen).

6 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Ploegbaas elektriciteit

Voor een klant regio Bree zijn we op zoek naar een ploegbaas elektriciteit. Het bedrijf is gespecialiseerd in totale renovatieprojecten, voornamelijk bij particulieren.

6 il y a jours Détails Synergie
Bree 3 km

Betonarbeider M/V

Voor een betonhal te Meeuwen zoeken we betonarbeiders Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de mallen voor storting van beton en afwerking van betonpanelen. Takenpakket: - Lege mallen in de productielijnen zuivermaken (betonresten verwijderen) - Netten, haken en wapening plaatsen - Gestorte silex gelijkmatig verdelen - Isolatielagen leggen

15 il y a jours Détails ADECCO BREE
MEEUWEN 3 km

RECRUITMENT CONSULTANT M/V

Adecco Bree zoekt een nieuwe collega Recruitment Consultant om ons team te versterken. Je bent het gezicht en eerste aanspreekpunt voor kandidaten die zich komen inschrijven, op zoek naar werk. Je zal kandidaten vriendelijk en professioneel inschrijven, en via een competentiegericht interview, peilen naar motivatie en competenties. Je zal deze kandidaten dan pro-actief voorstellen aan klanten, of matchen met vacatures van bestaande klanten. Verder begeleid je de reeds werkende uitzendkrachten.

15 il y a jours Détails ADECCO BREE
BREE 3 km

Metser

Voor een bouwbedrijf zijn wij steeds op zoek naar ervaren metsers.

14 il y a jours Détails Synergie
Breendonk 3 km

TIG-lasser

Ervaren tig lasser gezocht voor de regio Bree. Het betreft een voltijdse functie, te werken in dagdienst. Takenpakket: je voert laswerken uit (halfautomaat- en/of fotolassen). Tevens sta je in voor de montage van metalen onderdelen. Na een geslaagde interimperiode biedt onze klant een vast contract aan.

1 il y a Détails ADECCO BREE
BREE 3 km

Kraanmachinist

Voor onze klant in Bree zijn we dringend op zoek naar een kraanmachinist voor de telescoop en de torenkraan. Je zal halftijds ingeschakeld worden voor het bedienen van de kraan en halftijds werk je mee op de montage (industriebouw).

1 il y a Détails ADECCO BREE
BREE 3 km