Nous avons trouvé pour vous: 3 jobs dans hoogstratenpour 'student orderpicking'

Student orderpicking

Synergie
Ben je een student die elke maandag en mogelijk ook op andere doordeweekse dagen beschikbaar is om als orderpicker te werken in de regio Hoogstraten? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie! Je taken omvatten het verzamelen van de juiste orders en deze klaarmaken voor verzending. Trefwoorden : studentenwerk - studentenjob - student - orderpicking - magazijn -

Student Administratie & Magazijn

Synergie
Voor een bedrijf in Arendonk zijn wij op zoek naar gedreven studenten die zich regelmatig door de week 2 à 3 dagen door de week kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket zal deels bestaan uit ondersteuning in het magazijn waar je zal orderpicken voor de bestellingen. Bovendien help je af en toe mee op kantoor waar je een stukje administratief werk voor jouw rekening zal nemen. Ben je door de week beschikbaar, ook doorheen het weekend? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

Orderpicker Studenten 18+

Synergie
Op zoek naar een studentenjob in de logistiek? Start als orderpicker bij Bleckmann te Grobbendonk. Als orderpicker heb je een zeer gevarieerd takenpakket: Bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten Werken met behulp van een scanner Etiketteren van bestellingen Kwaliteitscontrole uitvoeren bij inkomende goederen Inpakken en verpakken van kledij Je zal een on the job training krijgen!

Nous sommes prêts pour vous!