Nous avons trouvé pour vous: 4 jobs dans oostkamppour 'quality engineer'

QUALITY ENGINEER

Synergie
Zet je carrière in de schijnwerpers als Quality Engineer bij dit productieteam. Als sleutelfiguur ontwikkel, analyseer, optimaliseer en onderhoud je kwaliteitsprocessen, installaties en materialen, zowel intern als extern (leveranciers en onderaannemers). Als Quality Engineer krijg je de kans om: Onderzoek te doen naar en oplossingen te vinden voor kwaliteitsproblemen in de productie: diagnose stellen van oorzaken van

QUALITY ENGINEER

Synergie
Als manufacturing quality engineer ben je verantwoordelijk voor één of meerdere producten en processen.  Een korte omschrijving van je takenpakket: Concentratie op debuggen en bereiken van serie doelstellingen voor volledige value stream Dagelijkse technische ondersteuning bij productie van start tot eindproduct Direct contactpersoon voor operationele afdelingen Eindverantwoordelijkheid voor interne en externe klantenklachten (3D/5D/8D)

QUALITY ENGINEER

Synergie
Heb jij een passie voor productiekwaliteit en procesverbetering? Ben je op zoek naar een dynamische rol waarin je verantwoordelijk bent voor het optimaliseren van productieprocessen en het waarborgen van productkwaliteit? Dan is deze vacature iets voor jou! Een greep uit jouw takenpakket als kwaliteitsverantwoordelijke: Verantwoordelijk voor het debuggen en optimaliseren van productieprocessen. Dagelijkse technische ondersteuning bieden aan de operationele afdelingen.

Quality Engineer | Metaal

IG Watteeuw International nv
Je onderzoekt en lost productie gerelateerde kwaliteitsproblemen op: diagnosticeert hoofdoorzaken van systeem-, proces-, apparatuur- of materiaalstoringen, bepaalt en voert acties uit met het vereiste team (productie, onderhoud, kwaliteit, proces enz.) Je analyseert gegevens en implementeert initiatieven voor continue verbetering (kwaliteitssysteem/procesaanpassingen) om de productkwaliteit en –betrouwbaarheid te verbeteren Je leidt kwaliteitsprojecten (uitbesteding)

Nous sommes prêts pour vous!