Nous avons trouvé pour vous: 20 jobs dans antwerpenpour 'groenarbeider'

Tuinarbeider

Synergie
Ben jij een gedreven tuinarbeider met passie voor buitenwerk? Schrikt fysiek werk je niet af? Leg je graag tuinen aan? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Als tuinarbeider krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team en bij te dragen aan de creatie van prachtige tuinen.

Tuinarbeider

Synergie
Ben jij een gedreven tuinarbeider met een passie voor buitenwerk? Beschik je over de nodige vaardigheden om tuinen aan te leggen, klinkers en kasseien te plaatsen en kleine spitwerken uit te voeren? Sta je daarnaast graag in voor het onderhouden van tuinen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Als tuinarbeider krijg je de kans om deel uit te maken van een hecht team en bij te dragen aan de creatie van prachtige buitenomgevingen.

Tuinarbeider

Synergie
Voor onze klant, een tuinaannemer, gaan wij op zoek naar een tuinarbeider. Als tuinarbeider sta je in voor het onderhouden en aanleggen van tuinen. Je hebt interesse in planten en bent bereid elke dag het beste van jezelf te geven.

Tuinarbeider

Synergie
Wil jij werken in de frisse buitenlucht en bijdragen aan het creëren van prachtige groene ruimtes? Als tuinarbeider bij onze klant ben jij een essentieel onderdeel van het team waarbij je verantwoordleijk bent voor het onderhoud en de verzorging van diverse tuinen.

Tuinaanlegger

Synergie
Heb jij groene vingers? Schrikt buitenwerk je niet af? Dan is dit de job voor jou! Als tuinaanlegger sta je in voor het onderhoud en het aanleggen van tuinen, opritten, terrassen en vijvers. Hagen snoeien, gras afrijden, klinkers leggen,... Het takenpakket als tuinbouwer is zeer gevarieerd. Je werkt op verschillende locaties in de ruime regio van Bornem. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring opgedaan als tuinbouwer of tuinaanlegger.

Tuinarbeider

Synergie
Wij zijn op zoek naar een ervaren tuinaanleg arbeider. Wil je deel uitmaken van een familiebedrijf regio Putte? Ben jij daarnaast op zoek naar een variabel takenpakket? Lees dan zeker verder! Als ervaren tuinarbeider sta je in voor onderstaande taken: Je zorgt voor de aanleg van vooral privétuinen Je plaatst klinkers en tegels Je staat in voor het planten van plantgoed Je voert grondbewerking uit Je zaait gazon en plaatst graszoden Je legt

Tuinaanlegger

Synergie
null

Boomsnoeier

Krinkels nv
Als aannemer landschapsprojecten is Krinkels al meer dan 50 jaar een van de belangrijkste ondernemingen die gespecialiseerd is in de aanleg en het onderhoud van openbare- en privéruimten (www.krinkels.be). We hebben meer dan 800 enthousiaste medewerkers die zich met hart en ziel inzetten. We zijn een groeiend bedrijf, maar hechten veel belang aan de familiale sfeer, het welzijn van onze medewerkers en voldoende groeimogelijkheden. Ons doel: de leefomgeving van de

Teamleader Groendienst

Synergie
Heb je groene vingers en voeling met mensen met een beperking? Ben je daarbovenop ook een geboren leider? Dan is Teamleader in de groendienst de ideale nieuwe job voor jou! Zo ziet het takenpakket eruit: Samen met een klein team maatwerkers ga je dagelijks de baan op voor het groenbeheer. Het groenbeheer duurzaam onderhouden o.a. bosmaaien, snoeien, onkruid verwijderen, reinigingen,... Medewerkers motiveren het uitvoeren van evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken.

Teamleader Groendienst

Synergie
Heb je groene vingers en ben je een geboren leider? Dan is Teamleader in de groendienst de ideale nieuwe job voor jou! Zo ziet het takenpakket eruit: Dagelijks op weg met een team van ongeveer 5 medewerkers, samen verantwoordelijk voor het groenbeheer. Medewerkers motiveren en voert evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken uit. Zorgt voor een efficiënte taakverdeling en werkt zelf actief mee. In kalmere periodes (winter) werk je mee in de administratie. Je

Student tuinonderhoud

Synergie
Je zal ondersteuning bieden in het snoeiwerk Opkuiswerk van de uitgevoerde werken Maaien & wieden

Ploegbaas hovenier

Synergie
Als hoofd hovenier, je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van gebouwen (bedrijven, publieke instellingen en/of winkels). Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Op de werf ben je ook verantwoordelijk voor het organiseren van de werkzaamheden en het verdelen van de taken naar je collega's. Jouw verantwoordelijkheden: Taken kunnen verdelen op een eerlijke manier Zien dat de werf vorderingen

Nous sommes prêts pour vous!