Nous avons trouvé pour vous: 1364

jobs dans Genk

Chauffeur C

Chauffeur met rijbewijs C distributie

19 il y a jours Détails synergiejobs.be
Beringen 0 km

Chauffeur C

Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C. Er moet elke morgen om 6u geladen worden in Genk. Er wordt daar gestart en de opdracht voor die dag doorgegeven. Distributie van sanitair en verwarmingsmateriaal over heel België.

19 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Reachtruckchauffeurs met ervaring

Voor onze klanten zijn we op zoek naar zeer ervaren reachtruckchauffeur. Werken in 2 ploegensysteem.

7 il y a jours Détails synergiejobs.be
Tessenderlo 0 km

Data technieker Kempen Limburg

Cofely Fabricom zoekt meerdere data techniekers uit de ruime omgeving van Genk. Als data technieker sta je in voor de aanleg, installatie en aansluiting van datanetwerken. Aanleg van datakabels en xvb, monteren van kabelgoten en dataracks, patchwerken...

10 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Onderhoudstechnieker

Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je staat in voor alle het onderhoud van alle soorten elektrische installaties. Bovendien heb je ook een zekere kennis van mechanisch onderhoud. Tevens sta je in voor spoedherstellingen, preventief onderhoud, onderhoud van de rolbruggen, portaalkranen en dergelijke. Je zal werken in een 2-ploegensysteem en je moet ook 1 keer maand in het weekend werken.

25 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Studenten weekdagen

Voor verscheidene klanten in Genk zijn wij op zoek naar verschillende studenten die zich op weekdagen kunnen vrijmaken. Wij hebben opdrachten in de logistiek en in de productie.

22 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Data technieker | Limburg

Cofely Fabricom zoekt meerdere data techniekers uit de ruime omgeving van Genk. Als data technieker sta je in voor de aanleg, installatie en aansluiting van datanetwerken. Aanleg van datakabels en xvb, monteren van kabelgoten en dataracks...

20 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Orderpicker

Je staat in voor de dagelijkse samenstelling van productieorders via stuklijsten. Je staat in voor de bevoorrading van productiearbeiders. Je staat in voor de orde en netheid van zowel productie als onderdlen in het magazijn.

11 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Studenten kwaliteitscontrole

Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar studenten die als kwaliteitscontroleur willen werken. Je vertrekt vanuit Genk naar meerdere bedrijven in Limburg (afhankelijk van de opdracht). Je werkt in 2 ploegen of in nachtdienst.

23 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Accountants payable medewerker

Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Onze klant een toonaangevende organisatie binnen de sector is op zoek naar een Accountants payable medewerker. De verantwoordelijkheden van deze functie zijn: Deze functie heeft als doel het administratief en

10 il y a jours Détails roberthalf.be
Limburg 0 km

Operationeel trucking planner (m/v)

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een dynamische planner die zal instaan voor: - de verantwoordelijkheid van alle preplanningen, het uitvoeren en de opvolging van alle transporten in zijn/haar regio - proactief werken aan de planning van de volgende dag - evalueren en integreren van bijkomende orders in de planning op ieder moment van de dag - opvolgen van de transporten - behouden van zowel interne als externe communicatie met de chauffeurs, je

14 il y a jours Détails accent.jobs
GENK 0 km

Drukker-helper

Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar een drukker/helper. Je staat in voor het assisteren van de drukker door het zorgen van een continue toevoer van papier-inkt-en lakvoorraad. Tevens sta je in voor het voorbereiden van het drukorder, de set-up en het aanmaken van de lak volgens de werkinstructies.

4 il y a jours Détails synergiejobs.be
Genk 0 km

Emplois dans votre domaine dans la région Genk