Nous avons trouvé pour vous: 3 jobs dans vilvoordepour 'elektrisch tekenaar'

Elektrisch tekenaar

Synergie
Een dag als elektrisch tekenaar kan variëren afhankelijk van taken en projecten. Hieronder een greep uit je takenpakket: Analyse en voorbereiding van het project: grondig onderzoek van lastenboeken, technische gegevens en andere relevante documentatie. Ontwerpen en tekenen: creëren van elektrische schema's en plannen met behulp van software zoals Eplan. Uitvoeren van berekeningen: basisberekeningen uitvoeren om te voldoen aan normen en voorschriften.

electrical designer

Synergie
Heb je als tekenaar een aantal jaren ervaren met Autocad, Eplan en Caneco? Bezit je een goede kennis van elektriciteitsdraden, bekabeling en leidingen? Geboeid om mee te werken aan grote bouwprojecten? Lees dan snel verder! Functieomschrijving Onze klant biedt technische dienstverlening op diverse vlakken (elektriciteit, energie, communicatie, infrastructuur…) en zorgt daarbij niet alleen voor het ontwerp en implementatie van technische

Tekenaar CBD 6 maanden

MIVB
Hoe zal je Brussel laten bewegen? Je werkt binnen de entiteit "Competence Center Energie" en rapporteert aan de teamleider van de afdeling Technische Studies van het Competence Center Energie. Als tekenaar is uw missie om de creatie en update van de plannen voor het leggen van energiekabels, de plannen van de onderstations te verzekeren en de database van alle elektrische installaties van de afdeling Energie up-to-date te houden.

Nous sommes prêts pour vous!